Вода

КАМП НА ВОДИ (УЗРАСТ ОД 6 ДО 11 ГОДИНА)

 

За Камп на води је задужен Зоран Јовановић. Програма нашег Кампа на води омогућава Вашем детету правилан развој моторичких и физиолошких функција. Боравак на реци има повољан утицај на дисајне путеве, што је нарочито значајно код деце која пате од алергија и астме. Спортови који су у програму једнодневног Кампа на води имају широк спектар позитивних утицаја на правилан и здрав развој деце. Једрење ангажује чула у значајнијој мери у односу на било који други спорт – док једрите морате осетити кормило у руци, ослушкивати ветар на вашем потиљку, скијање развија храброст, борбеност, стабилност, моторику, а једрење на дасци баланс, спретност, брзину извођења покрета. У наставку текста следе детаљније информације о дневним радионицама.

Програм:

Понедељак – Skimboard 

Припрема клизалишта, теорија, упознавање са даскама, вежбе на сувом, клизање на песку на дасци, клизање по води.

Уторак – Једрење 

Основе једрења (везивање чворова, теорија једрења); упознавање са деловима чамца и спремање чамца за воду. Једрење никада није досадно јер не постоје два једнака дана на води и увек се научи нешто ново.

Среда – Скијање на води 

Теорија, упознавање са опремом, тренинг на сувом. Скијање на води поред чамца на boom-у (почетници), скијање иза чамца на канапу.

Четвртак – Веслање на дасци или у кануу, кајак 

Техника веслања, упознавање опреме, веслање на сувом. Излазак на воду, веслање комбиновано – кануу или даска.

Петак – Једрење на дасци 

Теорија, упознавање са опремом, савладавање технике на сувом. Игре на дасци, савладавање баланса, окрет на води, једрење по полуветру. Излазак на воду и прво једрење на дасци, винд сурфинг.

Цена: ПО ДАНУ, ПО ДЕТЕТУ 6.000,00 рсд

ЦЕНА НЕДЕЉНОГ ПАКЕТА (5 дана), 24.000,00 рсд; минимум 6 полазника

Контакт за информације и резервације 9:00–20:00

Срећко Маловић, координатор кампа

тел: 064 174 7060

мејл: s.malovic@zvezdobrojci.com